Mexican

M.A.T Restaurant (Masa – Artisanal Taqueria)
Loc micuț, meniu cu tacos care se schimbă la aproximativ trei luni. Ca să știți despre ce nivel de detaliu este vorba – povestea a început cu 2 Chefi care au adus porumb din Mexic (soiuri vechi, speciale pentru tortilla) și l-au cultivat în România şi folosesc o moară cu pietre din Mexic.
Sosuri făcute in-house (descoperi la fiecare schimbare de meniu unele noi), lime și coriandru, tot tacâmul. O porție tacos înseamnă trei bucăți. Preferatul meu este Tacos cu berbecuț, în funcție de anotimp, e acompaniat cu ingrediente de sezon.
Noutăți din luna mai 2023: locul este deschis începând de marți, până duminică.
– Chefs: Alexandru Iacob și Cristian Dăscăleanu
– Str. Mircea Vulcănescu 121
– Ultima vizită: mai 2023.
Credit foto: M.A.T Restaurant – Tacos cu berbecuț, ediția de iarnă, cu salsa de gogonele coapte, sos de vinete afumate, miso și ardei Morita.
// Locuri pe care le-am testat și le recomand. Informații în dinamică. Ca în viață, se mai schimbă ingredientele, bucătari, proprietari. //