Atelier Pinion, pit-stop pentru biciclişti. Și cafea. La Romană
atelier pinion
Foto: De Corina Blog

Dacă bicicleşti brambura prin capitală, uite un pit-stop simpatic: bike şi coffee shop, doi în unu.
Ia-ţi răgaz să te bucuri de o cafea single origin (adusă cu onoare de la theBarn din Berlin) sau o bere artizanală (românească, nefiltrată și nepasteurizată, e musai – Perfektum Black/ Red/ Pale, Nemţeana or Zăganu), un cidru sau o limonadă.

Şi dacă ai nevoie de o revizie la bicicletă trebuie doar să te programezi, iar din magazinelul de la etaj poţi cumpăra echipamente, accesorii, piese şi chiar o bicicletă – poate una pliabilă sau o bicicletă clasică de pistă, cu pinion fix… albastru ca marea sau verde fistic, ce să fie?
Te cuprinde izul de bucurie când vezi astfel de colţuri de capitală civilizată. Şi poţi să stai frumos în curticică (la una dintre cele 10 mese de afară) să îţi savurezi licoarea energizantă. Şi, şi, nu te poţi ascunde după corcoduş, nici să te dai după cireş … sunt numai vişini şi brăduţi în curte. Clinc, clinc, noroc!
Programul la cafenea este de luni până vineri între 8:00-22:00, în week-end 10:00-22:00. Program service marţi-sâmbată 10:00-18,00. În altă ordine de idei: espresso 5 lei, flat white 9 lei, Perfektum 14 lei, Nemţeana 12 lei, limonadă cu miere şi ghimbir 10 lei, un biscuiţel 6 lei.
Atelier Pinion, bike şi coffee shop e ascuns pe bd. Dacia la nr. 23, departe de lumea dezlănţuită.
Ne vedem pe după vişinu din curte!

Atelier-Pinion-Designist.Uncle Jeb Studio

Foto: Designist. Uncle Jeb Studio