Fac cinste de ziua mea – 5 ani de blog, 5 premii!

Am împlinit 5 ani de când am dat start blogului, hai să îi sărbătorim!
Și, cum altfel, decât cu premii care îndeamnă la explorarea plaiurilor gastronomiei și culturii.
Împreună cu prietenii blogului, am ales câteva premii, unul și unul!
- 1. Carte ,,Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi’’ cu autografele autorilor
O carte-document apărută la sfârșitul anului 2022 cu articole despre istoria deserturilor de pe aceste meleaguri consemnate de Cosmin Dragomir, alături de rețete vechi, ,,traduse’’ și adaptate de Adriana Sohodoleanu.
- 2. Teatru – 2 bilete la comedia California Suite
Alături de prietenii de la Ziarul Metropolis și Happening – revistă de cultură și de timp liber, am ales comedia ,,California Suite”, primul spectacol de teatru regizat de Andrei Huțuleac.
La Teatrul Metropolis (str. M. Eminescu 89), marți, 28 februarie, ora 20:00.
- 3. Curs Fundația Calea Victoriei: Scurtă istorie a casei şi a sufletului ei, bucătăria
Un atelier online susținut de lector Adriana Sohodoleanu unde afli despre cum şi unde se pregătea mâncarea faraonilor, despre bucătării medievale sau ce a însemnat iluminismul în bucătărie.
- 4. Cutie cadou Revino Gourmet: vin & brânzeturi maturate
Prietenii de la Revino au pregătit o cutie frumoasă cu bunătăți românești: o sticlă de vin de aceeași vârstă cu blogul, 5 ani, din soi autohton de struguri, Fetească Neagră – vinul Artisan de la Aurelia Vișinescu, plus brânză din lapte de vacă, Karpaten Milk, maturată 6 luni + brânză cu trufe maturată o lună, un borcan cu dulceață de coacăze negre Cămara de la munte.
- 5. O cină la bistro Papila, alături de mine😊
Te invit alături de mine la cină la Papila, bistro care împlinește anul acesta aceeași vârstă, 5 ani. Un loc cu personalitate, care face lucrurile cu responsabilitate – meniuri inspirate din bucătăriile lumii, cu ingrediente de sezon, de la mici producători. Bistroul are 3 concepte, cu echipe diferite: Late Brunch, Ramen Sunday, Good Evenings.
Andrei Junghietu semnează meniurile de cină, este unul dintre cei mai talentați tineri Chefi, cu siguranță, o să mai auziți de el.
Succes!
________________
Ce trebuie să faci ca să participi?
1️⃣Follow De Corina blog: Facebook @DeCorina.blog și Instagram @de_corina_blog
2️⃣Răspunde printr-un comentariu la întrebarea de mai jos.
Poți scrie pe Facebook, Instagram, articol blog (poți scrie pe unul, două sau toate).
– Ce subiecte urmărești pe blog De Corina și/ sau despre ce ți-ar plăcea să afli mai multe informații?
Scrie și 2 premii care te atrag din listă!
________________
Când, cum?
📍Trimite comentariile până pe 12.02.2023 ora 23:59.
🏆Câștigătorii îi voi anunța, în urma tragerii la sorți, pe data 13.02.2023.
📍Premiile le primiți, după caz, online (curs), curier (cutia Revino, carte), la fața locului (bilete teatru) și personal (masa la restaurant)😊
Multă baftă!
Camelia
Urmaresc stirile legate de restaurante/locuri noi, in special in Bucuresti (“Ce mai gasim bun prin oras”), de multe ori m-am ghidat dupa recomandari si au fost excelente. “Datu’ in spectacol” imi place foarte mult, ar putea fi extinsa la concerte, filme etc si actualizata mai des :).
De Corina
Mulțumesc, mult succes!
Emilia Voicu
La mulți ani! 🥂 Să te citim la fel de mult și cu la fel de multă poftă măcar încă 5 🤭
Cel mai des citesc “Ce mai găsim bun prin oraș” dar preferatele mele sunt articolele în care scrii pe larg despre câte o experiență (spectacol, festival, restaurant – la Machhapuchhre am mers la câteva zile după ce l-am văzut aici).
Mi-ar plăcea #2 sau #4, dar dacă mă primești la #5, nu zic nu
De Corina
Mulțumesc pentru mesaj, succes!
ANA MARIA GAV
Pe pagina dumneavoastra De Corina i mi place foarte mult sa urmaresc subiectele” Ce mai gasim bun prin oras ?” Datorita acestor subiecte interesante am aflat de foarte multe restaurante de care nu stiam ca exista in Bucuresti plus si ce bunatati si preparate au fiecare. Va multumesc tare frumos pentru aceste subiecte informative si interesante .
Cele 2 premii care ma atrag cel mai mult din lista propusa de dumneavoastra ar fi :
1.Cartea “Dulce Romanie -O istorie a deserturilor de la noi ” cu autofrafele autorilor.
3.Curs Fundatia Calea Victoriei : Scurta istorie a casei si a sufletului ei , bucataria .
Va multumesc tare frumos !
De Corina
Succes!
VIORICA GAVRILOVICI
Va urmaresc cu mare drag!
Imi plac toate subiectele pe care le a ti scris.
Cel mai mult i mi place subiectul “Ce mai gasim bun prin oras ” ?
Cele 2 premi care ma atrag sunt:
3.Curs Fundatia Calea Victoriei: Scurta istorie a casei si a sufletului ei, bucataria.
4.Cutie cadou Revino Gourmet: vin & branzeturi maturate .
De Corina
Succes!