Interviu video #5 întrebări. Chef Oana Coantă.

gastronomie locală, eat local, Oana Coantă, mâncare românească. slow-food

Oana Coantă este Chef și manager la Bistro de l’Arte din Brașov.

Promovează rețetele din bucătăria românească și slow-food și eat local și ingredientele cinstite de sezon și fără prafuri în farfurie. Ne îndeamnă să căutăm inspirația în mâncarea adevărată din satul și pe ulița noastră. Și face și alte lucruri valoroase pentru gastronomia locală și păzitorii ei, a adunat laolaltă toți cârciumarii din Brașov și câte și mai câte.

Mi-a povestit despre ciulama, de unde își cumpără brânza și despre ciorba de…

Later edit: Ghidul Gault&Millau România 2019 a acordat premiul Woman Chef of the year/ Femeia bucătar a anului 2019 – Oanei Coantă, bucătar-șef la Bistro de l’Arte (12,5 puncte, 1 bonetă).

————

#5 întrebări – scurte interviuri video cu oameni faini, din diverse domenii, care mă inspiră (cu precădere, gastronomie și cultură). Sper să te inspire și pe tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *