Despre mine

Salut, numele meu este Corina Dima! Bine ai poposit pe aceste meleaguri virtuale!
Viața e minunată și merită din plin gustată, alergată, ascultată, strânsă în brațe, amușinată, întrebată, dansată, descusută, cam despre asta scriu și vreau sa împărtășesc.

Ce îmi place 
Îmi place să mă știu cu prietenii pe-aproape, să fac o baie de frumos la un concert sau teatru or dans contemporan, să descopăr câte-un restaurat oacheș și gustos, să mă ospătez cu niște aer proaspăt într-o drumeție pe munte sau într-o tură de caiac și să tot meeerg pe jos. Brambura prin lume sau pe la noi. Carevasăzică dau înainte cu mirajul urban dar nu mă desprind de mama și tata-natură.

Ce am făcut și tot fac
M-am îndeletnicit cu studiul muzicii la conservatorul bucureștean apoi cu niscaiva marketing la ASE, cu două mastere la activ am luat apoi calea agențiilor de publicitate și a multinaționalelor.
Din negura timpurilor bat sălile de spectacol, mai târzior am aşternut și impresii pe hârtie.
Din 2001 sunt prietenă cu Festivalul G. Enescu, unde am avut felurite activități (de la colaborator voluntar în echipa de organizare la sponsor sau jurnalist), nu ratez nicio ediție.
Din 2015 colaborez cu Ziarul Metropolis, cotidian de cultură, unde scriu despre muzică clasică, jazz, teatru și dans contemporan.

Clipe de bucurie (de simți că te copleșesc și ești mic-mic) cu Royal Concertgebouw, Vertigo, Batsheva, Alonzo King, cu Zic Zac, cuvintele lui Yuri Kordonsky, Gigi Căciuleanu și mai sunt…

În ultima vreme, atrasă iremediabil de tărâmul creativităţii și fericirii prin gastronomie (mi-s dobrogeancă de loc, acolo am prins joaca aromelor și mirodeniilor)… am participat la tot felu de workshop-uri și cursuri de patiserie-cofetărie (ultimul curs, de trei luni, cu Ana Consulea și Mircea Banu).

Hai, te invit să descoperim zâmbete culturalo-culinare și locuri frumoase!

Da, da, cu umor și voie bună, timpul liber rezistă!

io