Franțuzesc

L’Atelier – Relais & Chateaux (din cadrul Epoque Hotel, 5-star hotel) Actualizare: din anul 2025 restaurantul are o nouă echipă în bucătărie + conducere, iar detaliile de mai jos nu mai reflectă realitatea de la fața locului.

De la sfârşitul lunii februarie 2023 restaurantul are echipă nouă: Alexandru Iacob – Group Executive Chef și Vlad Pădurescu – Head Chef restaurant L’Atelier. Meniu de inspirație franțuzească, ingrediente locale plus import. Strategia anunțată: folosirea, pe viitor, a ingredientelor locale într-un procent cât mai mare. Din primul meniu recomand: Miel BBQ (main), starts: Pâté en Croûte de rață și țelină marinată, Păstrăv afumat cu fenicul, plante marine și caviar, Cartofi cu midii, plankton și măcriș. Verificați și lista de vinuri, au și  etichete internaționale (inclusiv lumea nouă) și românești, inclusiv vinuri naturale. Locul se pretează pentru întâlniri formale. Personal, nu rezonez cu designul restaurantului, dar recomand echipa din bucătărie.
Intrarea Aurora 17C (lângă Cișmigiu)
Ultima vizită: aprilie 2023

Crediti foto: De Corina blog, L’Atelier, Miel BBQ, terină spanac, morcov glasat, tapenade, cremă brânză de capră.

// Locuri pe care le-am testat și le recomand. Informații în dinamică. Ca în viață, se mai schimbă ingredientele, bucătari, proprietari. //