Haideți la Festivalul luminii, Spotlight! Pe Calea Victoriei între 12-15 aprilie.

web-banner

Azi, joi, 12 aprilie, se dă startul Festivalulului Spotlight, de la ora 20:30!
Calea Victoriei devine punctul central al expoziției de lumină și culoare în aer liber, cu ocazia celei de-a patra ediții a festivalului.
Aflată sub inspirația celebrării Centenarului, ediția din acest an este intitulată United We Shine și aduce la București 27 de instalații, proiecții și sesiuni de video mapping din Franța, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania și România.
În toate aceste zile ale festivalalului, Calea Victoriei devine pietonală între Biblioteca Centrală Universitară și Splaiul Independenței, între orele 20:30 și 23:00.

În premieră la această ediție, șase artiști vor transformă Palatul CEC prin proiecții de tip video mapping selectate în urma concursului Spotlight. Cele șase lucrări finaliste vor fi proiectate pe toată durata festivalului pe fațada Palatului CEC, urmând ca marele câștigător Spotlight 2018 să fie ales de public, prin vot online.

Pentru prima dată la festival, câteva lucrări de artă vor fi proiectate pe fațadele unor clădiri precum Muzeul Antipa, Palatul Știrbei, Arcul de Triumf, Ateneul Român. Și sediul Primăriei București și Teatrul Național devin locațiile unor sesiuni de video mapping. În premieră, Piața Universității găzduiește între 12 și 15 aprilie o instalație de lumină și sunet din Israel.

Haideți la plimbare, în aceste zile minunate de primăvară, să ne bucurăm de Festivalul Luminii, la pas prin București!