Este live! Vorbe în bucate – De Corina, podcast video despre gastronomie

Pe 8 septembrie 2023 am scris prima oară pe canalele social media despre noua mea inițiativă, Vorbe în bucate, un podcast video sau videocast despre gastronomie. Cum altfel, decât cu sare și piper.

De gătit, nu va găti nimeni în aceste întâlniri, dar vom toca mărunt, mărunt și vom pune la foc mic subiecte despre și în jurul mâncării.

O să aflăm ce reprezintă gastronomia, prin prisma experiențelor personale, și cum ne însoțește și ne transformă pe fiecare.

În fiecare episod voi avea, nu unul, ci doi invitați. Atât profesioniști din lumea gastronomiei (Chefs, mici producători, oameni care scriu despre mâncare etc.) cât și pasionați de gusturi, care vin din alte domenii. Sper să fie cu surprize faine și să aflați povești gustoase.

Printre subiecte, și restaurante bune (cu nume și prenume), feluri de mâncare, Chefs mai puțin cunoscuți dar și cu notorietate, mici producători, ce înseamnă responsabiltatea în bucătărie, no food waste etc. Atingem și zone arzătoare (ce înseamnă gastronomia românească) și care e partea nevăzută a vieții de bucătar și câte și mai câte povești și vorbe în bucate.

Sper ca Vorbe în bucate să fie un loc unde să ne împrietenim mai pe îndelete cu gastronomia și să o înțelegem mai bine. Și totodată să cunoaștem oameni din cei mai faini și fapte frumoase, din cele care contează. Și musai cu asezonare de zâmbete și voie bună, informații mai noi sau mai vechi dar utile și o doză concentrată de inspirație.
Garantez dialog de bun gust, poate avem noroc și de destăinuiri, cu siguranță o să fie cu poftă strașnică de gusturi, arome, texturi, culori și muuuulte povești.

Acum când dau startul, această inițiativă nu are parteneriat cu niciun brand, este un proiect creat și susținut integral De Corina Blog.

Să fie cu poftă bună de gusturi și oameni faini!

__________________________

Iată, mai jos, episodul 1 al podcastului video Vorbe în bucate – De Corina.

Primii mei invitați, onorată să îi am alături, pe Adi Hădean (bucătar) și Cosmin Dragomir
(jurnalist culinar).

Cine dorește, poate asculta doar audio, primul episod al podcastului este disponibil și pe Spotify sau în iTunes.

Vă invit să vă abonați la canalul meu, click YouTube.